top of page

Sloop- en afbraakwerken in Oost- & West Vlaanderen

AANNEMER IN AFBRAAKWERKEN

streep

De sloop of afbraak van gebouwen is echt een klus voor professionals. Afbraakwerken vergen immers een weldoordachte aanpak door een specialist die bij de pinken moet zijn, kennis van zaken heeft en uitgerust is met het juiste materiaal. Aannemer in afbraakwerken Cayseele is door en door getraind en sloopt uw loods, klein of groot gebouw volgens de regels van de kunst en met hoge slagkracht. Hierbij staan veiligheid en organisatie voorop. Niets laten we aan het toeval over (nooit trouwens).

OPRUIMEN VAN GEBOUWEN

streep

Sluit uw bedrijf de deuren en moet uw pand zo snel mogelijk leeg? Verhuist een familielid naar een verzorgingstehuis en weet u geen blijf met de inboedel? Ook hiervoor kunt u Cayseele optrommelen! Naast sloopwerken zijn we immers ook thuis in het opruimen van gebouwen.

ONTMANTELING EN STRIPPEN VAN GEBOUWEN

streep

Gebouwen afbreken is zo gebeurd. Maar het gedeeltelijk ontmantelen of strippen is een ander paar mouwen. Het is delicaat specialistenwerk dat een grondige voorbereiding vergt. En dat zo mogelijk nog omzichtiger en in stappen dient te verlopen. Het kantoorgedeelte van uw bedrijf laten slopen maar de magazijnen laten staan? Moet de voorgevel van een oude woning behouden blijven omdat die geklasseerd is? Een kolfje naar onze accurate hand. Voor zulke opdrachten werken we met kleinere machines en zelfs manueel gereedschap om schade aan de overblijvende constructie te vermijden. Vertrouw op ons geschoold team om uw ontmantelingswerken met de grootste precisie uit te voeren.

GROTE EN KLEINE AFBRAAKWERKEN

streep

U kunt Cayseele inschakelen voor grote én kleine afbraakwerken. En die verschillen qua omvang, aanpak en prijs. Onder kleine afbraakwerken verstaan we kleinschalig breekwerk, zowel binnenshuis als buiten uw huis. Denk aan een schouwmantel en een binnenmuur enerzijds of een betonnen tuinomheining, een stal of vrijstaande garage en uw schoorsteen op het dak anderzijds. Ook het uitbreken van uw oprit of terras hoort daar bij. Bij grote afbraakwerken halen we volledige gebouwen neer. Geen muur moet daarbij intact blijven en daar komen dan ook grotere machines aan te pas. In elk geval voeren wij elke opdracht even vakkundig en even behoedzaam uit.

SLOPEN VAN BETON EN STAALCONTSTRUCTIES

streep

Cayseele weet als geen ander hoe de sloop van beton- en staalconstructie aan te vatten. Wij beschikken over een gespecialiseerd machinepark om elk betonnen of metalen bouwwerk af te breken. En wat even belangrijk is: over een team van ervaren technici die die machines en sloopwerktuigen professioneel en veilig kunnen bedienen. Betonnen muren en bestratingen, funderingen, gewapende vloeren worden met betonzagen en -hamers bewerkt en verbrijzeld. Voor de sloop van staalconstructies hebben we diverse diamantslijpmachines en staalscharen in huis. Bovendien sorteren we alle beton- en staalafval meteen en voeren we het af naar de erkende recyclagebedrijven. Zo ligt u uw terrein er in een mum van tijd netjes bij voor de volgende fase van uw project.

BOUW- EN SLOOPAFVAL NA DE SLOOPWERKEN

streep

En wat met al dat afval dat na de afbraakwerken of sloopwerken overblijft? Cayseele weet er wel blijf mee. Wij beschikken over eigen containers om uw bouw- en sloopafval vlot en efficiënt af te voeren naar erkende sorteercentra

SLOPEN VAN RESIDENTIËLE EN INDUSTRIËLE GEBOUWEN

streep

Aannemer Cayseele is uw partner voor de afbraak van residentiële woningen en industriële gebouwen. Maar ook grote en kleine ondernemingen doen op ons een beroep. En zelfs de industriële sector weet waarover wij staan als het op sloopwerken aankomt. Industriële gebouwen afbreken vraagt een specifieke benadering. Die hangt nauw samen met de omvang en de aard van de machines die moeten gedemonteerd worden. Ook met de eventueel gevaarlijke producten die er geproduceerd werden. Wij moeten in die situaties rekening houden met alle geldende milieu- en veiligheidsvoorschriften. Niet alleen voor de sloopwerken zelf maar ook voor de gescheiden en gecontroleerde afvoer van het puin. Reken op onze knowhow voor een geslaagde afbraak van uw woning of bedrijfsgebouw.

Reken voor de ontmanteling en afbraak van gebouwen in Oost- & West Vlaanderen of verder in België op Cayseele. Wij halen met plezier onze vakkennis en de sloophamer boven voor zowel particulieren als professionals. Gratis offerte!

bottom of page