top of page

Sloopwerken, grondwerken, renovatiewerken en nieuwbouw in Oost- & West Vlaanderen

WIJ MAKEN EN KRAKEN UW GEBOUWEN!

streep

Nieuwbouw, verbouwing, totaalrenovatie? Kleine werken of grotere opdrachten? Algemene bouwonderneming Cayseele is zowel thuis op de particuliere als bedrijfsmarkt en steekt met veel plezier de handen uit de mouwen voor al uw sloopwerken, ruwbouwwerken en renovatiewerken overal in Oost- & West Vlaanderen, maar ook elders in België. Van een eenmanszaak zijn we vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming, vertrouwd met een breed scala aan werkzaamheden.

streep

Natuurlijk zijn we volledig uitgerust om ons een weg te banen door alle werkzaamheden met een uitgebreid wagenpark, ondersteund door een jarenlange ervaring en aangestuurd door een gedreven en bedreven team krachtpatsers. Daarnaast investeren we constant in bijscholing om de laatste nieuwe technieken meester te blijven. Zo blijven we graven naar de beste oplossingen voor al onze klanten!

WAAROM IS CAYSEELE UW AANNEMER?

Familiebedrijf met een persoonlijke aanpak en opvolging

Gespecialiseerd team van een 20-tal vakmensen

Beide zaakvoerders werken elke dag mee op de werf en staan garant voor een kwalitatieve opvolging en uitstekend eindresultaat

Meer dan 35 jaar sterk in sloopwerken en afbraakwerken, aanbouwing en verbouwing

Wij komen zowel bij particulieren als bedrijven langs

Expert in poutrellen en staalliggers op moeilijk bereikbare plaatsen

Thuis in grote verbouwingen van a tot z

Wij leveren en plaatsen ook septische putten en regenwaterputten

Wij verhuren ook kranen en bobcats

CAYSEELE DOET HET GRONDIG

Wij doorkruisen heel Oost-Vlaanderen en verder voor uw sloopwerken, grondwerken, renovatiewerken of nieuwbouw. Vertel ons alles over uw project, wij overhandigen u met plezier een gratis en vrijblijvende offerte!

bottom of page