top of page

Plaatsen van krimpfolie in Oost- & West Vlaanderen

Naast al onze andere diensten, zoals sloop- en bouwwerken, kunnen wij ook diverse bedrijven helpen bij het plaatsen van krimpfolie, ook wel shrink wrap genoemd. Deze veelzijdige techniek biedt een effectieve oplossing voor het beschermen en afschermen van allerlei constructies. Onze werkwijze is flexibel en snel, waarbij kwaliteit en veiligheid altijd voorop staan. Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij elk project met de grootste zorg en professionaliteit uitvoeren.

WAT IS KRIMPFOLIE?

streep

Krimpfolie is een speciaal soort plastic folie die door middel van warmte strak om een gebouw of stelling wordt aangebracht. Deze naadloze techniek zorgt voor een stevige, beschermende laag die bestand is tegen diverse weersomstandigheden en andere externe factoren. Krimpfolie wordt vaak gebruikt in de bouwsector, maar is ook ideaal voor industriële toepassingen en andere situaties waar bescherming en afscherming nodig zijn.

WAARVOOR WORDT KRIMPFOLIE GEBRUIKT?

streep

Krimpfolie heeft een breed scala aan toepassingen. Het wordt vaak gebruikt voor het afschermen van gevels na sloopwerkzaamheden, het beschermen van steigers in de bouw en industrie, en het afdekken van tijdelijke constructies. Daarnaast kan krimpfolie ook worden ingezet voor het beschermen van materialen tijdens transport en opslag. 

20240628_144629.jpg
Specifieke toepassingen zijn onder andere:

 

  • Naakte gevels beschermen: Krimpfolie kan worden gebruikt om gevels die na sloopwerkzaamheden bloot komen te liggen te beschermen tegen weer en wind.

  • Wachtgevel inpakken: Voor gebouwen die in afwachting zijn van verdere constructiewerkzaamheden biedt krimpfolie een effectieve beschermlaag.

  • Werfzone afschermen voor asbest: Bij werkzaamheden waarbij asbest vrijkomt, kan krimpfolie de werfzone veilig afschermen om verspreiding te voorkomen.

  • Woningen (deels) afschermen van stof: Krimpfolie is ideaal voor het (deels) afschermen van woningen tijdens renovaties om stofoverlast te minimaliseren.

  • Transporteren van goederen: Krimpfolie beschermt goederen tijdens transport, waardoor ze veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen.

  • Podia inpakken of netjes afschermen: Voor evenementen kan krimpfolie worden gebruikt om podia en apparatuur netjes af te schermen en te beschermen tegen weersinvloeden.

  • Stellingen afschermen: In de bouw en industrie kan krimpfolie worden gebruikt om stellingen af te schermen en te beschermen tegen externe elementen.

WAAROM KIEZEN VOOR KRIMPFOLIE?

streep

Het gebruik van krimpfolie biedt tal van voordelen. Allereerst zorgt het voor een snelle en eenvoudige installatie zonder dat er ingewikkelde constructies nodig zijn. Krimpfolie is lichtgewicht maar uiterst sterk, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Het biedt een water- en winddichte afsluiting, wat essentieel is voor het beschermen van uw projecten tegen weerselementen. Bovendien is krimpfolie een kosteneffectieve oplossing die helpt om stilstandtijd te minimaliseren en uw project op schema te houden. Het gebruik van duurzame en UV-bestendige materialen zorgt ervoor dat de folie lang meegaat.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

streep

Onze aanpak is persoonlijk en flexibel, met alle kennis in eigen huis. Wij beginnen met een grondige evaluatie van uw project om de specifieke eisen en omstandigheden in kaart te brengen. Vervolgens selecteren wij de juiste materialen en technieken om de beste resultaten te garanderen. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat de krimpfolie zorgvuldig en nauwkeurig wordt aangebracht, zodat uw eigendommen maximaal beschermd zijn. Wij werken volgens de hoogste veiligheidsnormen en streven ernaar om elke opdracht efficiënt en vakkundig uit te voeren.

NEEM CONTACT OP MET ONS

streep

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van krimpfolie voor uw project? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Ons doel is om u te voorzien van een service die uw verwachtingen overtreft. Vertrouw op onze expertise en ervaring voor een succesvolle uitvoering van uw project. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken aan uw volgende uitdaging.

Voor het inpakken van allerhande constructies in krimpfolie in Oost- & West Vlaanderen kan u rekenen op Cayseele. Wij halen met plezier onze vakkennis boven voor zowel particulieren als professionals. Gratis offerte!

bottom of page