Sloop- en afbraakwerken in Oost- & West Vlaanderen

Contacteer ons

Aannemer in afbraakwerken

streep

De sloop of afbraak van gebouwen is echt een klus voor professionals. Afbraakwerken vergen immers een weldoordachte aanpak door een specialist die bij de pinken moet zijn, kennis van zaken heeft en uitgerust is met het juiste materiaal. Aannemer in afbraakwerken Cayseele is door en door getraind en sloopt uw loods, klein of groot gebouw volgens de regels van de kunst en met hoge slagkracht. Hierbij staan veiligheid en organisatie voorop. Niets laten we aan het toeval over (nooit trouwens).

Bouw- en sloopafval na de sloopwerken

streep

En wat met al dat afval dat na de afbraakwerken of sloopwerken overblijft? Cayseele weet er wel blijf mee. Wij beschikken over eigen containers om uw bouw- en sloopafval vlot en efficiënt af te voeren naar erkende sorteercentra.

Ontmanteling van gebouwen

streep

Ook het ontmantelen van gebouwen is delicaat specialistenwerk. Alle muren slopen, maar de gevel overeind laten staan? Een kolfje naar onze accurate hand. Vertrouw op ons geschoold team om uw ontmantelingswerken met de grootste precisie te doen slagen.

Ook het opruimen van gebouwen

streep

Sluit uw bedrijf de deuren en moet uw pand zo snel mogelijk leeg? Verhuist een familielid naar een verzorgingstehuis en weet u geen blijf met de inboedel? Ook hiervoor kunt u Cayseele optrommelen! Naast sloopwerken zijn we immers ook thuis in het opruimen van gebouwen.

Reken voor de ontmanteling en afbraak van gebouwen in Oost- & West Vlaanderen of verder in België op Cayseele. Wij halen met plezier onze vakkennis en de sloophamer boven voor zowel particulieren als professionals. Gratis offerte!